Naam

: SEPA Creator

Versie

: 1.01

Taal

: Nederlands

Laatste versie datum

: 26-05-2024

Kosten:

Een jaarlicentie kost € 40,- exclusief BTW.
Gratis uit te proberen. Gratis versie kan maximaal 5 mutaties exporteren naar PAIN001 of PAIN008.
 

Download 32 bits

Download 64 bits

 

Universal MAC download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen

 

Met bijgaande programma kunt u SEPA betaal- en incassobestanden maken. U kunt ook SEPA bestanden inlezen en bewerken. U kunt met het programma:
- PAIN001 (SEPA betaalbestanden) inlezen en aanmaken voor het verrichten van batch betalingen

- PAIN008 (SEPA incassobestanden) inlezen en aamaken voor het verrichten van incasso's    

U kunt hier ook een relatieboek aanleggen zodat u dit bij het aanmaken van een nieuwe SEPA bestand kunt gebruiken.

 

U kunt het programma downloaden en uitproberen om te testen of uw bankbestanden naar behoren kunnen worden ingelezen en geconverteerd. Zonder licentie kunt u maximaal 5 mutaties exporteren. Indien het programma naar behoren werkt kunt u een (persoonsgebonden) jaarlicentie aanschaffen voor € 40 exclusief BTW.

 

Werking

- Met de knop 'Importeren PAIN' als U een PAIN bestand wilt importeren.

- U kunt ook een Excel- of CSV-bestand importeren om daar een SEPA betaal of incassobestand van te maken. Dit door de knop 'Importeren CSV/EXCEL' te kiezen.
- Met Swap kunt u een SEPA bestand opslaan om later deze aan te vullen en te bewerken.
- Met de knop toevoegen kunt u een nieuwe betaling of incasso toevoegen.

 

Bij Batch details:

- Hier stelt u in of het een betaal opdracht is of een incasso opdracht. U geeft hier ook met name van belang bij incasso opdracht de uitvoerdatum op. 
- U kunt ook aanvinken of alles als losse betalingen zichtbaar is of dat alles als afboeking zichtbaar is op uw bankafschrift.

 

Bij Profiel:

- Hier geeft u bankrekening op waarvan de betaling verricht moeten worden of waar de incasso binnen moet komen. Hier geeft u voor incasso ook uw IncassoID op:

 

 

 

Dubbel klik op een transactie om deze aan te passen.

 

 

  

Om snel te schakelen is er ook een database 'Swap' optie ingebouwd:

 

Disclaimer

Alhoewel het programma uitgebreid getest is kunnen er altijd overhoopt fouten achtergebleven zijn. Daarnaast is het een nieuw programma welke nog verder verbeterd zal gaan worden. Ik aanvaard dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor gegevensverlies of niet goed gegane conversies etc. Wel sta ik ten alle tijden open voor suggesties en voorstellen tot verbetering.

 

Screenshots

 

 

Bestellen

Indien u het programma getest heeft en geen restrictie wilt hebben voor het aantal in te lezen mutaties dan kunt u met onderstaande formulier een bestelling plaatsen. U krijgt dan vervolgens een e-mail met hoe u het licentiebedrag van € 48,40 inclusief omzetbelasting kunt voldoen. Na ontvangst van het bedrag zal de licentie zo spoedig mogelijk (binnen 48 uur, maar in 99% van de gevallen nog dezelfde dag) gemaild worden (houdt uw spambox in de gaten).

Digitale goederen vallen niet onder het recht op bedenktijd. Na bestellen en betaling verkrijgt u het licentiebestand en is uw bestelling definitief.

Vul onderstaande gegevens in:

 

Update geschiedenis

 

Versie

Datum

Opmerking

SEPA Creator 1.01 26-05-2024 Diverse bug fixes met name ten aanzien import van Excel tbv generen incasso bestand. Daarnaast aanvullende checks op volledigheid minimaal noodzakelijk gegegevens incasso bestand. 
SEPA Creator 1.0 24-03-2024 Eerst versie van de SEPA Creator